Gelu Diaconu:"De doi ani se încearcă salvarea unei sigure persoane"

 

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, revine cu atacuri asupra colaiției de guvernare. Într-o postare pe Facebook face o retrospectivă a ultimilor doi ani, "o perioadă de lupta surda pentru salvarea lui Dragnea & co?", în accepțiunea sa.Domnilor parlamentari ai puterii, dati odată o lege pentru un singur om!!! 
Care este și va fi protejat pentru orice hoție din bani publici si orice alta încălcare a normelor unei societati civilizate.

Ce va tot folositi de atatea subterfugii cu aparenta de legalitate: schimbare de Cod Penal, modificări în procedura de numire a șefilor procurorilor, a componentei completelor de judecata, a modului de executare a pedepselor?

Eventual mai treceti în textul legii amnistiei absolute si pe membrii din gasca lui.
Nu vedeți ca de mai bine de doi ani în țara asta nu se mai face nimic decat o lupta surda pentru salvarea lui Dragnea & co?

Consacrati-l naibii prin lege ca fiind STAPANUL cu imunitate absoluta și cu asta sa încheiem acest capitol.

Un capitol in care un singur om pune analfabeți funcționali în guvern, adica unelte care citesc dar nu înțeleg textele, negociaza resursele tarii, arunca cu pomeni peste electoratul captiv, întreține propaganda antioccidentala, pe scurt întoarce România în vremea anilor '90.

Haideti sa terminam! Scapati-l de puscarie, scoateti-l din politica si apucati-va de construit! Ajunge cat ati distrus pentru el!

Totodata, extrem de grav mi se pare si faptul ca, în afara baronilor PSD, exista oameni simpli, saraci, cu un viitor incert care se lasă pacaliti tocmai de cei care le fac rau!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?