"Garsonieră cu grădină", primul proiect gândit după "Prima Casă"

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Dezvoltatorul imobiliar South Pacific, deţinut în proporţie de 50% de fondul american Warburg Pincus, lansează în acest an un proiect-pilot, ce va cuprinde 80 de garsoniere cu grădină, pe sistemul caselor înşiruite, la un preţ de 60.000 euro/unitate, ca măsură de raliere la programul "Prima Casă".


South Pacific este primul dezvoltator care şi-a anunţat intenţia de a construi un ansamblu rezidenţial gândit după termenii impuşi de programul guvernamental. Unii dintre jucătorii de pe piaţa locală au anunţat că îşi regândesc proiectele, pentru a fi cât mai accesibile, prin intermediul acestui program. “Am proiectat un ansamblu de 80 de unităţi, de probă.

Este vorba despre garsoniere care cuprind un dormitor şi un salon, cu grădină, la un preţ de 60.000 euro. Ne-am adaptat rapid la cerinţele programului «Prima Casă»”, a declarat pentru Business Standard George Prelea, preşedintele companiei. Investiţia în proiect va fi de numai 2-3 mil. euro, deoarece proiectul va fi construit din materiale ecologice, care duc costul construcţiei la circa 850 euro/mp. Proiectul va fi demarat spre sfârşitul acestui an şi va fi amplasat în Tunari.

Citeşte mai mult în Business Standard.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?