Gara de Nord din Capitală, blocată din cauza unei defecţiuni. CFR anunţă întârzieri

 
Trecem la ora de iarnă. Cum vor circula trenurile
Trecem la ora de iarnă. Cum vor circula trenurile

Circulaţia trenurilor care ar fi trebuit să plece sau să ajungă în Gara de Nord din Bucureşti a fost paralizată, câteva ore, vineri în jurul prânzului. UPDATE: Circulaţia trenurilor a fost reluată parţial. Situaţia nu a fost, încă remediată în totalitate.

UPDATE 13,30 CFR anunţă întârzieri ale trenurilor în Gara de Nord, după defectarea sistemului de dirijare a traficului. Trenurile au întârzieri la sosirea în Gara de Nord sau la plecare, din cauza unor defecţiuni electrice apărute la sistemul de dirijare a traficului, în prezent circulaţia garniturilor fiind asigurată prin procedura "cale liberă" sau pe bază de ordin de circulaţie, informează Mediafax.

UPDATE 13.00 Circulaţia trenurilor a fost reluată parţial. Situaţia nu a fost, încă remediată în totalitate.

Reprezentanţii CFR susţin că este vorba despre o defecţiune tehnică. Blocajul Gării de Nord vine într-un moment de trafic intens, vineri fiind una dintre cele mai aglomerate zile pe peroanele gării.

Călătorii susţin că au fost informaţi că haosul s-ar fi creat din pricina unor defecţiuni apărute la soft-uri, scrie b365.ro.

De zeci de minute, trenurile care ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord au întârzieri mari, din cauza unei defecţiuni tehnice. La fel se întâmplă şi cu trenurile care ar fi trebuit să plece din gară, după cum susţin călătorii care aşteaptă pe peroanele Gării de Nord.

„Periodic se fac anunţuri în gară. Ni se spune că este vorba despre o defecţiune. Trenul meu are întârziere o oră", spune un călător blocat în Gara de Nord.

"Echipele de intervenţie feroviare sunt pe teren şi desfăşoară deja lucrări pentru remedierea defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului. La ora actuală, la intrare în Bucureşti Nord, se asigură circulaţia trenurilor fie prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, fie pe bază de ordin de circulaţie", se arată în comunicatul transmis agenţiei Mediafax.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?