GALERIE FOTO. Cine este logodnica Principelui Nicolae

 

Alina Maria Binder, viitoarea soție a nepotului regelui Mihai, Nicholas de Roumanie, are 29 de ani şi a studiat la ASE. Alina Maria Binder are un master în Relații Internaționale și Integrare Europeană la SNSPA. În prezent, lucrează în domeniul aviației generale în afara României. Viitoarea doamnă Medfordth Millls, Alina Binder, a apărut prima dată în atenţia presei în urmă cu 6 ani. Ziarele mondene scriau atunci despre relaţia ei cu Sebastian Blaga, fiul liberalului Vasile Blaga. Ea este din Bucureşti, a terminat ASE-ul şi a lucrat pentru o companie de taxi şi pentru Asociaţia Piloţilor din România.

S-a născut la București, însă vacanțele de vară și le-a petrecut în Constanța și Alțâna, Sibiu. De aici, era bunica ei, din partea tatălui, Susanna Schöpp. 

"Copilăria în aceste locuri din Alțâna era magică. Îmi aduc aminte că, de fiecare dată, când mă întâlneam cu frații bunicii mele, aceștia îmi povesteau întâmplări de când erau copii. Erau povesti aproape ireale, pe care le ascultăm pe nerăsuflate. Erau povești despre oameni care în vremurile acelea știau a citi semnele naturii, cunoșteau puterea tămăduitoare a plantelor și trăiau în deplină armonie cu tot ceea ce însemnă viața. Timpul a trecut, eu am crescut, iar ei au îmbătrânit. Poveștile pe care mi le-au spus nu au îmbătrânit însă niciodată așa cum nici amintirea lor nu s-a estompat", povestește Alina Maria, scrie turnulsfatului.ro.  

Nunta, în vara anului 2018

Nepotul Regelui Mihai, prințul Nicolae, a anunțat pe Facebook că s-a logodit cu Alina Binder. Nicholas de Roumanie Medforth Mills, pe numele său după ce a fost exclus din linia succesorală, a publicat pe contul său de Facebook o fotografie alături de logodnica sa.

"Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iulie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie. Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, responsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm, dar și modul în care privim întemeierea unei familii. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună", a scris Nicolae pe rețeaua de socializare.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?