Gafe în direct și înregistrate. Dăncilă:,,Caracterizarea ne-o face românii''

 

Un atac voalat la adresa președintelui Klaus Iohannis i-a dat ocazia premierului Viorica Dăncilă de a-și dovedi, o dată în plus, carențele grave în ceea ce privește limba română. Într-un interviu televizat, culmea, înregistrat, a făcut un nou dezacord, la scurt timp după ce încercase să se scuze tocmai pentru greșelile de exprimare cu care ne-a obișnuit aproape la fiecare apariție publică. Viorica Dăncilă a spus că nu se aştepta ca preşedintele ”să jignească premierul României, mai ales că premierul este o femeie”, dar că ea este un om puternic şi poate trece peste aceste obstacole.

Întrebată cum l-ar caracteriza pe Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a afirmat: ”Un om care nu acceptă consensul. Cred că e greu pentru mine ca premier să îi pun o etichetă preşedintelui”.

”Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”, a adăugat premierul Dăncilă, făcând o nouă greşeală de exprimare.

Ea a spus că ”ceea ce nu te omoară te întăreşte” şi că, dacă în primele zile de la preluarea mandatului era puţin dezamăgită, debusolată de atacurile la adresa sa, este puternică şi va trece peste obstacole.

Dăncilă a spus că uneori a făcut greşeli pe care le regretă, dar, deşi este în politică de 23 de ani, este emotivă.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?