GADGETUL ZILEI. Maşina de spălat pe care o poţi controla prin smartphone

 
GADGETUL ZILEI. Maşina de spălat pe care o poţi controla prin smartphone
GADGETUL ZILEI. Maşina de spălat pe care o poţi controla prin smartphone

Un mare producător de electronice şi electrocasnice a lansat o noua mașină de spălat plina de senzori si functii de ultima generatie. Modelul analizeaza nivelul de murdarie al rufelor, cauta cel mai bun program si promite sa optimizeze consumul de apa si energie - scrie gadgetreport.ro.

Ca mai toate electrocasnicele de ultima generatie, si aceasta poate fi controlata din telefon sau tableta, cu ajutorul unei aplicatii dedicate.

Potrivit prezentarii trimisa de concernul sud-coreean, Samsung WW9000 le permite utilizatorilor să aibă grijă de treburile casnice cu mai multă ușurință și viteză, mulțumită ecranului intuitiv color de 5 inci, complet tactil, echipat cu funcții inteligente sporite care îmbunătățesc performanța de spălare a mașinii.

Mașina de spălat Samsung WW9000 dispune de un finisaj translucid de cristal albastru, iar ușa creează un spectru de culori atunci când vine în contact cu lumina. Pentru a permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a hainelor, ușa noii mașini de spălat Samsung WW9000 are un diametru și o deschidere mult mai mare, iar tamburul a fost înălțat pentru un acces facil.

Pentru a face cât mai ușor, practic și la îndemână procesul de folosire al mașinii de spălat, modelul Samsung WW9000 este echipat cu o serie de funcții precum Most Used (memorează ciclurile de spălare și opțiunile utilizate în mod frecvent) sau Favorite (le permite utilizatorilor să personalizeze ciclul de spălare prin configurarea unor opțiuni cum ar fi temperatura și viteza de centrifugare).

Odată ce utilizatorul a activat funcția Auto Optimal Wash, 4 tehnologii cu senzori adună informații despre încărcătura mașinii Samsung WW9000: mărimea, gradul de murdărie și pătare, cantitatea necesară de apă și detergent. Pe baza acestora, Auto Optimal Wash decide ciclul optim de spălare, temperatura, timpul, ciclul de clătire și viteza de centrifugare. Pentru a face totul și mai avantajos pentru utilizator, funcția Auto Dispense dozează mai departe în mod automat cantitatea potrivită de detergent și balsam.

Pentru a economisi energie cu fiecare încărcătură a mașinii, modelul Samsung WW9000 folosește un generator de bule care se activează atunci când începe un ciclu normal de spălare. Mai departe, EcobubbleTM ajută la dizolvarea detergentului de spălat, la formarea unei mari cantități de spumă care pătrunde mai repede în haine, fiind așadar nevoie de mai puțină apă caldă.

Citeşte mai mult pe gadgetreport.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?