Gâdea aruncă bomba. Vânzarea postului Antena3

 

Mihai Gâdea aruncă bomba. Acesta a  povestit că,după ce Dan Voiculescu a fost arestat, a primit o ofertă incredibilă de preluare a postului Antena 3."Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenorocirea (n.r. - cu Dan Voiculescu), primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe străzi, sună telefonul. Mă uit, necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund. Mi-a zis că este un foarte mare investitor și a adăugat: 'm-aș bucura să ne vedem câteva minute'.

Am spus că merg și mi-a zis că mă așteaptă la hotel în 15 minute. M-am dus. Era o persoană foarte importantă cu încă doi înși. Mi-a spus: 'Înțeleg că sunt niște probleme deosebite la trustul de presă unde sunteți dumneavoastră, iar noi vrem să venim cu o propunere financiară foarte tare, dacă cumva ați vrea să vindeți. Știm că nu dumneavoastră dețineți acolo, dar dacă vreți să vindeți, noi suntem interesați'. Știți ce a fost cel mai tare? Că domnul din țara aceea, cu nume din țara respectivă, vorbea românește foarte bine. Și acesta era un plan, nu? Sau sunt eu într-o altă lume? Nu sunt! Și toate aceste lucruri ies la iveală rând pe rând", a zis Mihai Gâdea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Grigore Ion
21 Mar 18:21
Gâdea nu mai are subiecte,poate dorește sa facă rost de bani pentru Codruta, așteaptă mila
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?