Gabriela Firea nu îl iartă pe Liviu Dragnea. Atac furibund

 

Gabriela Firea a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, în contextul bugetului pe 2019.

"Azi dimineaţă i-am lansat domnului Dragnea invitaţia de a discuta cu cifrele şi dovezile, în orice studio de televiziune, problematica Bucureştiului, pentru că domnia sa, prin reprezentanți, a afirmat după CEx că ceea ce spun eu nu are corespondent în realitate şi că sunt nişte mofturi.

Dacă toate serviciile publice şi toate investiţiile din Capitală sunt nişte mofturi, atunci vreau împreună să dezbatem la orice televiziune, oricât de prietenoasă cu domnia sa, şi cu orice moderator, oricât de amabil pentru domnia sa şi ostil mie. Eu vin cu dovezile, domnia sa nu are cu ce să vină, pentru că eu mi-am făcut calculele la primărie din proiectul de buget care este pe site, nu sunt invenţii ale mele şi nu sunt declaraţii politice.

Iar faptul că domnia sa se ascunde (...), consider că fuge de mine, se ascunde de mine, ştie că am dreptate. Primăriei Capitalei i s-a tăiat 25% din buget comparativ cu anul trecut, mă refer la încasările din impozitul pe venit. Asta înseamnă circa 180 de milioane de euro", a declarat Gabriela Firea la B1 TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vlad
05 Feb 02:20
Biserici, cimitire, fantani arteziene, excursii in Grecia, biciclete, a topit peste 2 miliarde de euro si nu se vede nimic in Buc. La tupeu sta maxim la facut, nici macar nu a coordonat strangerea crengilor rupte de chiciura de acum 2 saptamani din parcuri si ADP-ul doarme pe el. Sigur sef e vre-un fin de-al ei ceva.
Răspunde
0 0
mdea
05 Feb 00:46
Lasa Firea....daca nu dai bani la BOR esti la banii de anul trecut...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?