Gabriela Firea, în război total cu Angela Gheorghiu: Mi-a cerut să intervin la Fisc

 

Primarul general Gabriela Firea îi răspunde dur sopranei Angela Gheorghiu, după criticile acesteia legate de ceremonia organizată pentru Simona Halep. Comunicatul Primăriei Generale sugerează că soprana n-ar mai fi participat la o ceremonie în onoarea sa pentru că nu i s-ar fi şters unele datorii pe care le avea la ANAF. Comunicatul Primăriei Generale relatează cum soprana Angela Gheorghiu, la propunerea primarului general si prin votul consilierilor generali, a primit titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti în septembrie 2017 şi "nu numai că a acceptat aceasta inalta distinctie, dar A ŞI MULŢUMIT primarului general si Consiliului General."

Comunicatul precizeză şi faptul pe 15 septembrie 2017, cu ocazia Zilelor Bucurestiului, soprana Angela Gheorghiu a concertat in Piata Constitutie şi a primit un onorariu de 145.000 de euro.

"Referitor la ceremonia de acordare a titltului de cetatean de onoare si a Cheii Orasului Bucuresti, la solicitarea expresa a artistei, s-a convenit ca evenimentul sa aiba loc pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Cu o seara inainte de eveniment, soprana a anuntat prin e-mail ca nu mai poate participa la ceremonie „din motive personale", conditionand participarea de solutionarea unor probleme fiscale. Concret, artista a solicitat primarului general sa intervina pe langa Directia de Impozite si Taxe sector 2, sau ANAF, pentru stergerea unor datorii pe care aceasta le are, datorii reprezentand impozite si taxe neplatite. Primarul Capitalei nu a dat curs acestei solicitari, neavand calitatea legala de a solutiona astfel de probleme", se mai spune în comunicatul Primăriei Capitalei.

Polemica între Gabriela Firea şi Angela Gheorghiu a pornit după ce soprana a postat, pe o reţea de socializare, un mesaj extrem de critic faţă de modul în care edilul Capitalei ar fi încercat să se folosească, în scop electoral, de succesul Simonei Halep. 

sursă foto: FB/G4Media

Angela Gheorghiu, atac devastator pentru Gabriela Firea: Aşa nu se mai poate

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ARINA
12 Jun 19:07
Madam le primar (cu litere mici asa cum esti matale de fapt) nu ma mir de mizeriile pe care le arunci in jurul lui matale, dar cand vorbesti despre un simbol al Romaniei ar trebuie sa te stergi la gura. Pe scena mitingului ti-ai permis deasemenea sa-ti bati joc de ceilalti romanii care nu locuiesc in Bucuresti si pentru asta Bucurestiul va avea grija in 2020.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?