Gabriela Firea acuză partidele de politizare nejustificată a măsurilor care se iau în Capitală

 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Opoziția că emite informații false cu privire la instituirea viniete pentru intrarea mașinilor în centrul Bucureștiului

Introducerea unei viniete pentru autoturismele care intră în Capitală fără a fi înmatriculate în municipiul București sau în Ilfov a creat multe discuții și foarte mulți politicieni din Opoziție au reacționat.

Gabriela Firea le răspunde tuturor celor care critică ideea sa că politizează nejustificat unele măsuri adinistrative care se iau în București.

Primăria precizează, într-un comunicat de presă, că sunt necesare măsuri concrete de îmbunătățire a calității aerului, pentru că Bucureștiul este pe locul șase în topul celor mai poluate orașe din Europa.

"În ceea ce privește informatțile false diseminate în mediul public de reprezentanți ai unor partide politice care nu înțeleg sau ignoră în mod deliberat beneficiile proiectului prezentat de primarul general, Gabriela Firea, prin care se propune instituirea unei viniete electronice pentru circulatia rutiera pe drumurile publice din Bucuresti, pentru categoriile de autoturisme care au un grad ridicat de poluare, Primaria Capitalei precizeaza: avand in vedere ca Bucurestiul este pe locul sase in topul celor mai poluate orase din Europa, sunt necesare masuri concrete de imbunatatire a calitatii aerului.

În România, Bucureștiul ocupă locul patru in topul celor mai poluate orase, dupa Iasi, Cluj-Napoca si Brasov, iar centrul Capitalei, conform masuratorilor, reprezinta 'o zona de varf' atat a congestiei rutiere, cat si a poluarii generate de autovehicule. Reamintim faptul ca unul dintre principalele motive pentru care se inregistreaza valori record de poluare este traficul rutier dens, cauzat de utilizarea pe scara larga a autovehiculelor proprii.

Astfel, afirmatiile de tip 'aceasta masura nu a fost consultata cu bucurestenii, ci li se impune intr-un mod dictatorial' nu demonstreaza altceva decat necunoasterea sau ignorarea deliberata a subiectului.

În concluzie, politizarea nejustificata a unor masuri administrative destinate sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii bucurestenilor nu reprezinta altceva decat ignorarea intereselor cetatenilor, pentru ca un partid politic interesat cu adevarat de binele unui oras propune solutii, ofera variante sau completari constructive, colaboreaza cu specialisti, indiferent de culoarea lor politica, astfel incat rezultatul final sa fie cu adevarat benefic pentru oameni", afirmă Gabriela Firea în comunicatul de presă remis joi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cristian
16 Aug 00:42
Sunt foarte serios si ii fac toate placerile sexuale.
Răspunde
0 0
Cristian
16 Aug 00:39
Mi-ar placea sa o satisfac sexual pe doamna Firea,este o femeie foarte atragatoare si imi place foarte mult. Am 30 de ani,constitutie atletica si mi-ar placea foarte mult sexul cu doamna Firea.
Răspunde
0 0
Allison Howarts
15 Aug 22:39
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?