Gabriel Sandu a decis continuarea anchetei operatorilor de telefonie

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Rezultatele controlului efectuat de Asociaţia Naţională de Comunicaţii la principalii operatori de telefonie după cutremurul de săptămâna trecută nu îl mulţumesc pe ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu.

Acesta a decis extinderea anchetei deoarece consideră că datele ANCOM şi STS nu sunt suficiente pentru a evalua capacitatea reţelelor de telefonie de a fi eficiente în situaţii de criză.

Astfel, ANCOM va continua să verifice dacă operatorii de telefonie fixă şi mobilă au asigurat cu prioritate primirea şi retransmiterea automată a apelurilor de urgenţă către ambulanţă şi pompieri.

În cazul în care se vor găsi nereguli, operatorii de telefonie vor fi sancţionaţi. De asemenea, ministrul comunicaţiilor analizează posibilitatea implementării unui sistem SMS pentru situaţii de urgenţă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?