Gabriel Oprea: "Nu m-am tras de șireturi cu domnul Coldea, poate cu domnul Maior"

 

După mai bine de patru ore de audieri la Secția Specială de Investigare a Magistraților, a ieșit și Gabriel Oprea, după ce, în urmă cu 30 de minute, a ieșit și Florian Coldea.

"Am fost audiat ca martor, in dosarul aducerii domnului Popa. In acea perioada eram ministrul Apararii. Ministerul Apararii nu a avut nicio contributie la acest lucru.

Am mai spus-o si o spun din nou. Nu o spun ca sa ma dau mare. Am fost de doua ori ministrul Apararii, de doua ori ministru de Interne, am fost si vicepremier pentru Securitate Nationala si pentru o scurta perioada am fost si premier. In aceste functii, este normal sa discuti cu toti oamenii care lucreaza in aceste domenii: militari, generali...

Eu am fost unul dintre cei care au pus umarul si au creat domeniul de ordine publica si domeniul de informatii si securitate nationala.

Si raposatul Radu Timofte s-a numarat printre doctoranzii mei, si domnul Coldea. Intre mine si domnul Coldea este o diferenta de aproximativ 12 ani. Niciodata nu m-am tras de sireturi cu domnul Coldea, poate cu domnul Maior, ca il stiam de la PSD", a spus Gabriel Oprea.

Florian Coldea, fost număr doi al SRI, a stat astăzi, față în față, la Secția Specială de Anchetare a Magistraților, cu procurorul de caz Adina Florea.

Ulterior sosirii lui Florian Coldea, a venit și Gabriel Oprea, fost vicepremier si ministru de Interne, însoțit de avocatul său.

Venirea lui Oprea la Secția Specială de Investigare a Magistraților a avut legătură cu repatrierea din Indonezia a fostului director al FNI, Nicolae Popa, în 2011. Acesta este motivul pentru care a fost chemat și Florian Coldea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Luați pozitie,dle general !
17 May 06:20
-În ura lui funciară asupra dlui Dragnea,la o emisiune a TV România ,dl Ponta a dat din casă ororile guvernării sale,desigur din prostie.Domnia sa spune dnei Cretuescu despre intâlnirile private ale potentaților zilei cu sefii SRI,pusi pe chefuri si serbări ,si ,afirma ,ca la una din ele dl Dragnea a ridicat problema dosarului său,Deci,dosarul nu era cunoscut de o procuroare,nici chiar singura sefă de la DNA,ca organ executiv al decziei subterane,ci el,dosarul ,era cunoscut de mahării,care i-au propus sprijin.Deci domnule Timermmans,ca presedintele meu a aflat,dosarul era cunoscut si dirijat politic.Chair dl Ponta,nelipsit de la sindrofiile SRI,stia de el si acum se înscrie in corul presedintelui-penalii, la vârful statului.Să nu dai cu calapoadele ,cismarule ?Dar în cine,ca sunt mulți de nu ar incăpea toți la Jilava ,trebuie redschisă Doftana.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?