Gabriel Oprea a înființat o asociație profesională a militarilor și polițiștilor

 

Fostul ministru al Apărării şi al Afacerilor Interne Gabriel Oprea a lansat duminică, la Cercul Militar Naţional, asociaţia profesională Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor "Mihai Viteazul".

„Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor ‘Mihai Viteazul’ este o asociaţie profesională, fără caracter politic, formată din militari, poliţişti, poliţişti de frontieră, pompieri, jandarmi, atât în rezervă, cât şi în activitate şi este prima asociaţie de acest fel”, a declarat preşedintele Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor, Gabriel Oprea, la evenimentul de lansare.

Fostul ministru de INterne a menţionat că Uniunea este deschisă atât cadrelor militare aflate în activitate, cât și celor în rezervă. „Vom asigura o legătură permanentă cu instituţiile abilitate şi vom asigura activităţile necesare pentru îmbunătăţirea legislaţiei şi acordarea de drepturi şi facilităţi care să asigure membrilor şi familiilor lor o protecţie socială reală şi condiţii decente de viaţă. Vom dezvolta şi ne vom preocupa de menţinerea legăturilor de solidaritate şi camaraderie între membrii Uniunii.

De asemenea, Uniunea va acorda sprijin moral şi material, precum şi consiliere psihologică şi juridică, prin persoane atestate legal, membrilor săi aflaţi în situaţii deosebite. Vom iniţia demersuri pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale şi a condiţiilor de viaţă membrilor şi familiilor acestora”, a declarat Oprea.

Purtătorul de cuvânt al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor Christian Ciocan, a declarat că niciodată până în prezent militarii şi poliţiştii nu au fost sub o cupolă unică. Ciocan a menţionat că până în prezent Uniunea are câteva sute de membri şi că lista este deschisă. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ciuma Rosie ...
01 Jul 06:38
Cauta noi sponsori care sa ii plateasca fripturile !!!
Răspunde
0 0
Mihai
30 Jun 21:51
Ce să mai înființezè infractorul ăsta?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?