Gabriel Cotabiţă şi Adrian Despot se vor afla pe aceeaşi scenă

 
Gabriel Cotabiţă
Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă, Adrian Despot şi Keo, alături de alţi artişti, vor susţine primul concert "Frenchmania" al anului, pe 2 februarie, de la ora 20.00, la sala Elvire Popesco din Bucureşti, în cea de-a treia ediţie a evenimentului organizat de Institutul Francez din România.

Cu ocazia aniversării a 80 de ani de la instalarea Insitutului Francez în clădirea de pe bulevardul Dacia din Bucureşti, desfăşurarea acestui eveniment a dobândit o simbolistică deosebită, pentru că proiectul, iniţiat de Christophe Gigaudaut, directorul instituţiei culturale, şi-a stabilit ca obiectiv principal promovarea legăturii franco-române prin intermediul unui stil muzical destinat noii generaţii, informează Institutul Francez, notează Mediafax.ro.

Spectacolul "Frenchmania", ajuns la cea de-a treia ediţie, încurajează folosirea limbii franceze datorită implicării unor artişti ai scenei muzicale româneşti, care vor interpreta live piese în limba lui Molière. În afară de Gabriel Cotabiţă, Adrian Despot şi Keo, la concert vor participa Ruby şi Alexandra Ungureanu.

Proiectul "Frenchmania" va beneficia de alte trei ediţii în cursul acestui an - în lunile martie, mai şi iunie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?