Gabi Firea vrea o reţea metropolitană de creşe şi de grădiniţe

 

Gabi Firea, primarul general al Capitalei, a anunţat că a dezbătut în Consiliul General al PMB şi a primit şi aprobarea pentru înfiinţarea unei reţele metropolitane de creşe şi grădiniţe.Edilul Bucureştiului a explicat şi cum va realiza acest lucru.

"Ne propunem să înfiinţăm o reţea metropolitană de creşe şi de grădiniţe. O investiţie sută la sută a PMB, aprobată de Consiliul General. Ne-am propus să cumpărăm teren sau clădiri pe care să le amenajăm, în zone în care se înregistrează deficit de grădiniţe. Învăţământul aparţine sectoarelor, dar asta nu înseamnă că trebuie să asistăm neputincioşi", a spus Gabi Firea, care a vorbit şi despre reabilitarea termică a blocurilor din Bucureşti.

"În privinţa reabilitării termice: 51 de blocuri de la sectorul 6 au primit aprobare, vom demara procedura de licitaţie pentru programul de reabilitare termică", a zis Firea, care a anunţat că s-a propus acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare ai Bucureştiului pentru actorii George Mihăiţă şi Cezara Dafinescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Calin
26 Sep 15:08
Nu mai sunt copii pentru care sa faci gradinitele alea.
Repara-le si modernizeaza-le pe cele existente.
Nu mai sifona banul public prin firme de casa.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?