Gabi Firea, cu cele sfinte, în Bucureştiul înzăpezit: Ne va ajuta Dumnezeu şi nu va mai ninge!

 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face apel la Dumnezeu pentru a putea scoate Bucureştiul din nămeţi. După ce a căzut examenul primei zăpezi, edilul a găsit repede vinovaţii pentru faptul că bucureştenii sunt nevoiţi să facă slalom prin zăpadă, mai ceva ca la Olimpiada de Iarnă. Firea a acuzat greaua moştenire - vechile contracte cu firmele de salubritate, încheiate de fosta adminisitraţie.

"Ne ajută Dumnezeu si nu va mai ninge spre seara va fi doar ger, ceea ce va fi foarte placut dar macar nu mai ninge abundent si vom avea timp ca pana spre weekend sa facem o deszapezire eficienta si pe strazile laterale deci in zona a doua de interventie, si de asemenea pe toate trotuarele", a spus Firea.

Întrebată dacă este mulţumită de modul în care s-a făcut deszăpezirea în Capitală, Firea a spus că „întotdeauna este loc de mai bine”, dar că planul de deszăpezire a fost respectat şi că s-a acţionat cum s-a putut în condiţiile date.

De asemenea, ea a mai spus că la activităţile de deszăpezire pe străzile adiacente şi trotuare vor ajuta şi militari, jandarmi, deţinuţi, sportivi de la CSM şi muncitori de la firmele de construcţii din Capitală.

"Ştiu că nu s-a mai făcut până acum aşa ceva, că autorităţile aşteptau să înceapă primăvara, dar exigenţele au crescut şi după ce se rezolvă problema principală, şi anume bulevardele şi marile artere, firesc toţi aşteptăm ca şi străduţele laterale şi trotuarele să fie degajate de zăpadă. Prioritare sunt căile de acces la spitale, la instituţii, la şcoli, în staţiile RATB, în refugii, în rigole. Acest lucru îl facem începând de acum”, a declarat primarul Capitalei.

Miercuri dimineaţă în jurul orei 4.00, o bucată de 50 de metri liniari din peretele fostei Fabrici de Bere Rahova s-a prăbuşit. În aceste condiţii, a fost blocată circulaţia rutieră, inclusiv traficul tramvaielor liniilor 32 şi 23.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?