Furtună violentă în Australia: case şi maşini, luate pe sus de vântul puternic. Trei morţi

Furtună violentă în Australia: case şi maşini, luate pe sus de vântul puternic / Foto: Arhivă
Furtună violentă în Australia: case şi maşini, luate pe sus de vântul puternic / Foto: Arhivă

Cel puţin trei morţi şi pagube materiale semnificative, după ce o furtună violentă a lovit metropola australiană Sydney şi împrejurimile. Vântul a suflat cu forţa unui ciclon, iar precipitaţiile au provocat inundaţii în zona rurală.Copaci smulşi din rădăcini, stâlpi de înaltă tensiune distruşi, drumuri avariate şi case luate cu totul de viituri.

Un cameraman amator a filmat momentul în care o locuinţă a fost scoasă din temelii şi purtată de apele învolburate ale unui râu ieşit din albie pe coasta de sud-est a Australiei.

Şi nu doar ploile abundente au creat probleme, ci şi vântul puternic. Rafalele au antrenat valuri uriaşe care au zdrobit de ţărm ambarcaţiunile de pescuit.

Şi nu doar ambarcaţiunile au avut probleme. Vântul a suflat atât de puternic încât un proprietar şi-a găsit maşina într-un copac.

Tot din cauza furtunii, aproape 200 de mii de locuinţe au fost fără energie electrică, iar traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?