Funeriu, atac la Barna şi Cioloş pe tema unui comisar european

 
Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Fostul ministru Daniel Funeriu lansează un atac dur la adresa liderilor USR şi PLUS Dan Barna şi Dacian Cioloş cu privire la susţinerea Sylviei Goulard, pentru comisar european pentru Piaţă Internă, aceasta fiind anchetată în Franţa. Funeriu se întreabă dacă primează loialitatea faţă de Macron.

"Domnule Cioloş, domnule Barna: veţi vota pro sau contra compatrioatei mele, Mme Sylvie Goulard? Dacă da, cum veţi împăca chestia asta cu excelenta iniţiativă "Fără Penali"? Accept, strict pe temă, şi răspuns de la dl. deputat european Tudorache. Care, dacă se exprimă pe subiect, sigur va fi preluat înainte de formularea răspunsului de ziare punct com. Întrebare suplimentară pentru domnul Dan Barna: sunteţi sigur că Parlamentul European nu (mai) e foarte bine informat referitor la aspecte legate de anticorupţia din România? Că atâta timp cât Monica Macovei era acolo eu ştiu că era perfect informat. Oups, am uitat... Monica nu e omnou. E doar Om", scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

"PS: dl. Cioloş, dl. Barna, vă dau şi o soluţie pentru a vă rezolva conflictul de loialitate între slujirea agendei lui Macron şi slujirea principiilor: dacă loialitatea faţă de principii este înaintea loialităţii faţă de Macron, anunţaţi public că nu o votaţi pe "penala" Goulard. Dacă loialitatea voastră faţă de Macron bate loialitatea faţă de principii, atunci măcar cereţi ca LCK să fie numită înaintea votului. Măcar să obţină şi România ceva de pe urma renunţării voastre la principii. Mihaela Miroiu, dacă tot am reluat dialogul, în calitatea ta de busolă morală indiscutabilă şi gardianul templului integrităţii din PLUS, îţi solicit o poziţie pe subiect. PPS: ia să vedem, Nadina Ioana Dogioiu şi colegii de la ziare punct com, e suficient de importantă chestiunea şi lipsită de nombrilism întrebarea ca să o preluaţi, sau noh... independenţa editorială bate interesul public?", mai spune fostul ministru.

Noua propunere pentru postul de comisar european pentru Piaţă Internă, Sylvie Goulard, a fost audiată marţi de poliţia franceză în cadrul unei anchete privind o serie de angajări fictive în Parlamentul European, a declarat o sursă citată de Reuters.

Sursa: mediafax.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vlad
11 Sep 19:12
USR si + sunt o initiativa pierduta din fasa. Nu a fost respectat nici un principiu de integritate propus si trambitat de la formare si pana acum. Nicusor Dan a vrut sa continue pe subiect dar a foat mazilit pentru ca incurca manevrele de culise si inlocuit cu o gloata de conducere care se cearta intre ei pana le vin directive noi in plic. Moralitatea lor este in functiw de banii primiti in general de la fundatiile miliardarului Soros la fel ca Macron. Restul e Cancan de Dambovita.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?