Fugarul s-a ascuns timp de 17 ani într-o grotă din munți. Când l-au găsit au fost șocați

 
Evadatul chinez
Evadatul chinez
Evadatul chinez Evadatul chinez Fugarul s-a ascuns timp de 17 ani într-o grotă din munți

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a reușit în urmă cu 17 ani să evadeze dintr-un lagăr de muncă din China și s-a ascuns în munți. Acum poliția chineză l-a reperat cu ajutorul unei drone.

Fugarul Tune Jiang a fost capturat de polițiștii din China într-o grotă montană îndepărtată, unde se ascundea de mai bine de 17 ani.

Potrivit autorităților din regiunea Yongshan, chinezul ar fi evadat în 2002, după ce fusese condamnat pentru trafic de femei și copii.

De frica pedepselor aplicate într-un regim abuziv, bărbatul nu s-a mai întors în lumea civilizată, ci a ales un loc din sălbăticiile muntoase din Yunnan, provincia sa natală.

Chinezul a supraviețuit colectând apa râului într-o sticlă de plastic și a mâncat doar fructe sălbatice și rădăcini. Imaginile din presa chineză au arătat un pat dur de tabără amenajat pe o stâncă în spatele peșterii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?