Frumoși de pică! Elena Băsescu și cei doi copii ai ei, în jurul bradului

 
Frumoși de pică! Elena Băsescu și cei doi copii ai ei, în jurul bradului
Frumoși de pică! Elena Băsescu și cei doi copii ai ei, în jurul bradului
Frumoși de pică! Elena Băsescu și cei doi copii ai ei, în jurul bradului Frumoși de pică! Elena Băsescu și cei doi copii ai ei, în jurul bradului Frumoși de pică! Elena Băsescu și cei doi copii ai ei, în jurul bradului

Elena Băsescu pare să-și regăsit echilibrul la mai bine de un an de la divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Bogdan Ionescu Syda. Iar cei care o ajută să-și păstreze optimismul sunt chiar Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (2 ani). Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a făcut publice câteva imagini de familie superbe de lângă bradul de Crăciun.Imaginile tipice de Crăciun, în haine de sărbătoare și lângă bradul împodobit, ne înfățișează doi copii care-și iubesc mult mama și care se simt foarte în largul lor în preajma ei. Gesturile tandre, pupicii și micile pozne colorează un tablou perfect. ”Să petreceţi sărbători frumoase, pline de lumină şi căldură, în preajma celor dragi sufletului vostru. Crăciun fericit tuturor!”, a scris Elena Băsescu în dreptul imaginilor făcute publice pe contul personal de Facebook.

Fotografiile au adunat în scurt timp peste 4.000 de aprecieri și peste 250 de comentarii, scrie click.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?