Fricile ascunse ale bărbaţilor când fac sex

 
Fricile ascunse ale bărbaţilor când fac sex
Fricile ascunse ale bărbaţilor când fac sex

Multe femei cred că bărbaţii, în majoritate, nu se tem de nimic când vine vorba de sex. Însă, potrivit sexologilor, acest lucru nu este adevărat.Astfel, fricile ascunse ale bărbaţilor când fac sex le-ar putea uimi pe femei, având în vedere că denotă o serie de lucruri la care nu se aşteptau despre bărbaţi.

Iată care sunt fricile ascunse ale bărbaţilor când fac sex!


Bărbaţilor le este frică mereu că ar putea să ejaculeze prematur. Mulţi bărbaţi îşi doresc să îşi vadă partenera sexuală satisfăcută cel puţin o dată. Aşa că până când femeia nu ajunge la primul orgasm, nu se vor simţi relaxaţi. Abia după aceea vor vor reuşi să se bucure de sex şi nu-şi vor mai avea grijă: “Dacă termin prea repede?!”

O altă frică a bărbaţilor când fac sex este aceea că partenera lor nu va fi mulţumită de felul în care încearcă să o satisfacă. Este indicat că bărbaţii să nu se gândească deloc la acest lucru şi să încerce să creeze mai degrabă o legătură de natură sentimentală, foarte intimă în timpul sexului, nu una animalică, pentru a reuşi să îşi mulţumească partenera.

Totodată, bărbaţii se gândesc de multe ori că ar putea să arate penibil pentru partenera, în unele poziţii sexuale. În urmă unui studiu s-a ajuns la concluzia că destul de mulţi bărbaţi refuză să facă sex oral partenerelor doar pentru că poziţia îi face să arate… neputincioşi şi serviabili. Sexologii susţin că o astfel de atitudine din partea bărbaţilor poate duce la adevărate probleme de natură sexuală, având în vedere că denotă o majoră nesiguranţă sexuală.

Sursa: lyla.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?