FRF a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu selecționerul Contra

 

Federația Română de Fotbal a remis un comunicat de presă în care prezintă punctul de vedere al instituției conduse de Răzvan Burleanu referitor la activitatea selecționerului Cosmin Contra.

În ciuda rezultatelor extrem de slabe obținute de echipa națională în mandatul lui Cosmin Contra, FRF spune că nu a contactat niciun alt antrenor pentru a-l înlocui pe actualul selecționer și susține că informațiile apărute în presă, referitoare la antrenorul Marius Șumudică, sunt false.

FRF nu menționează, însă, nimic despre tatonările care ar avea loc cu Marius Șumudică, după cum a scris Gazeta Sporturilor, care a folosit formularea "discuții preliminare". Trebuie sesizate aici diferențele de nuanță în exprimare: o tatonare sau "discuții preliminare" nu înseamnă "contactare de antrenor", așa cum sună exprimarea oficială a FRF.

"Selecționerul Cosmin Contra are un contract ferm cu Federația Română de Fotbal, aflat în desfășurare, astfel că FRF nu a contactat niciun alt antrenor în vederea numirii ca selecționer, acum sau la finalul mandatului lui Cosmin Contra. Avem încredere în actualul selecționer și considerăm că respectul trebuie să constituie totdeauna un principiu esențial în relațiile dintre toți cei implicați în fenomenul fotbalistic.

Informațiile false, publicate azi de GSP cu o certitudine dezarmantă, conturează o realitate eronată pentru publicul românesc: “Marius Șumudică, în locul lui Cosmin Contra la „națională”!, “au existat discuții”, “discuțiile preliminare cu oficiali FRF”. Nimic adevărat, FRF nu a discutat cu niciun antrenor numirea ca selecționer la finalul mandatului lui Cosmin Contra sau înlocuirea acestuia cu un alt tehnician.

Reiterăm rugămintea de a se verifica informațiile direct la sursă, cel puțin atunci când FRF și echipa națională fac obiectul abordării jurnalistice", a informat FRF.

Citește aici comunicatul integral!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?