Fotografiile care au aruncat în aer Internetul! Ce secret teribil ascunde broscoiul din imagine?

Fotografiile care au aruncat în aer Internetul! Ce secret teribil ascunde broscoiul din imagine?
Fotografiile care au aruncat în aer Internetul! Ce secret teribil ascunde broscoiul din imagine?
Fotografiile care au aruncat în aer Internetul! Ce secret teribil ascunde broscoiul din imagine? Fotografiile care au aruncat în aer Internetul! Ce secret teribil ascunde broscoiul din imagine? Fotografiile care au aruncat în aer Internetul! Ce secret teribil ascunde broscoiul din imagine? Fotografiile care au aruncat în aer Internetul! Ce secret teribil ascunde broscoiul din imagine?

Nu te grăbi să invidiezi broscoiul din imagine! Deşi fotografiile au făcut înconjurul Internetului şi au iscat dezbateri aprinse, ele ascund un secret teribil! Aşa ceva se putea întâmpla numai în lumea animalelor...Mulţi au privit imaginile următoare cu zâmbetul pe buze. Alţii, cu invidie. Ba chiar au fost unii care şi-au ferit privirea! Cert este că, din momentul în care au fost postate pe reţelele de socializare, au dat naştere unor dezbateri cât se poate de serioase. Şi totuşi, care este secretul broscoiului?

Fotografiat undeva în îndepărtata Australie, broscoiul care a dat naştere unei ample dezbateri în mediul online se poate lăuda ca fiind posesorul unui... membru aparte. Membru inferior.

Pentru un "profan", în fotografii apare un broscoi care îşi etaleză, fără pic de ruşine, organul sexual. În realitate, lucrurile sunt mult mai complicate... După ce au analizat imaginile pe toate părţile şi din toate unghiurile, experţii au ajuns la concluzia că plăpânda creatură nu este nici pe departe atât de specială... Iar ceea ce i se vede între picioarele din spate nu este nimic altceva decât un... biet picior.

"Broaştele nu au penis. Dar, în stadiu embrionar, organele sexuale s-au dezvoltat din 'membre'", susţine, sus şi tare, Gerry Marantelli, cercetător în cadrul Centrului pentru cercetări în domeniul amfibienilor, din Australia.

Şi totuşi, în ciuda analizelor efectuate de către experţi, nu s-a putut stabili cu exactitate ce a dus la formarea parţială a piciorului.

Urmăriţi mai multe imagini în GALERIA FOTO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?