Fotografii XXX trimise de bomba sexy care l-a sedus pe Bezos. Secretul celui mai bogat pământean

 
Larn Sanchez, femeia care a dus la divorțul de 70 miliarde euro a lui Bezos
Larn Sanchez, femeia care a dus la divorțul de 70 miliarde euro a lui Bezos
Larn Sanchez, femeia care a dus la divorțul de 70 miliarde euro a lui Bezos Larn Sanchez, femeia care a dus la divorțul de 70 miliarde euro a lui Bezos Larn Sanchez, femeia care a dus la divorțul de 70 miliarde euro a lui Bezos

Lauren Sanchez, amanta celui mai bogat om de pe planetă, Jeff Bezos, patronul Amazon, s-a aflat la originea unei "scurgeri de informații" sensibile: mai precis fotografii explicite din timpul relației lor amoroase.Surse apropiate unei investigații derulate de National Enquirer spun că Sanchez a trimis unui prieten mesaje și fotografii din timpul relației sale cu cel mai bogat om din lume.

Din nefericire pentru Jeff Bezos, prietenul lui Lauren Sanchez a trimis textele către Enquirer.

Între timp, o sursă care a văzut mesajele "interzise"- pe care tabloidul nu le-a publicat, dar care includ poze sexuale explicite - spune că Bezos este bine dotat nu doar din punct de vedere financiar. "Este mare", a dezvăluit sursa ciattă de Page Six.

Un membru al echipei Enquirer care a lucrat la poveste spune că operațiunea de patru luni - numită "Project Alexa", după asistentul digital al lui Amazon - a fost secretă.

"Doar patru editori știau despre Proiectul Alexa", a spus investigatorul. "Am urmărit fiecare mișcare a cuplului. Ei nu aveau nici o idee - ceea ce este destul de ironic dat fiind faptul că [Bezos] are propria sa echipă de securitate".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?