FOTO A nins în mai multe județe din țară! Strat de zăpadă de zeci de centimetri

 

Valul de aer polar se simte în zonele montane.Ploaia de la câmpie s-a transformat în lapoviță și ninsoare la munte. În Munții Vrancei, la cotele mai înalte, ninge de azi noapte. Pe unele porțiuni s-a depus, deja, un strat subțire de zăpadă. Pe DN2D se poate spune că se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind alunecos în zonele Lepșa-Greșu-Ojdula.

A nins pe DN 15 în zona Borsec, judeţul Harghita, pe DN 12A între Frumoasa şi Lunca de Sus, tot în Harghita, dar şi la Predeal, unde se acţionează cu utilaje.

În cursul nopţii de miercuri spre joi, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a acţionat cu 14 autoutilaje şi s-au răspândit 60,5 tone de sare, astfel: SDN Miercurea Ciuc a intervenit cu 5 autoutilaje şi s-au răspândit 20 de tone de sare pe DN 11B, DN 12, DN 13A, iar SDN Sfântu Gheorghe a acţionat cu 9 autoutilaje şi s-au răspândit 40,5 tone de sare pe DN 10, DN 11, DN 11B, DN 11C, DN 13E.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?