Fostul șef al Forțelor Terestre, generalul Ioan Sorin, a decedat din cauza unei boli grave

 
Fostul șef al Forțelor Terestre, generalul Ioan Sorin, a decedat din cauza unei boli grave
Fostul șef al Forțelor Terestre, generalul Ioan Sorin, a decedat din cauza unei boli grave

Fostul șef al Statului Major al Forțelor Terestre, generalul Ioan Sorin, a decedat sâmbătă, acesta suferind de mai mult timp de o boală gravă."Am aflat cu adâncă durere vestea trecerii în neființă a generalului (ret.) Ioan Sorin, o personalitate militară de excepție a ultimilor decenii. Va rămâne în memoria noastră ca un lider militar și va inspira generațiile viitoare de ofițeri și generali ai Armatei României", transmite ministrul Apărării, Mircea Dușa, potrivit agerpres.ro.

Generalul Ioan Sorin a ieșit la pensie anul trecut în mai, ocazie cu care ministrul Dușa i-a înmânat sabia de ceremonie, arma pe care o poartă ofițerii din Regimentul de Gardă, în semn de recunoștință pentru întreaga carieră militară.

Dușa a afirmat atunci că Sorin Ioan și-a îndeplinit datoria cu devotament și profesionalism în cariera militară de 40 de ani.

"Vreau să-i mulțumesc domnului general pentru felul în care, în această perioadă, și-a îndeplinit misiunea pe care legea, CSAT, ministrul Apărării Naționale i-au încredințat-o și pentru faptul că dânsul, prin pricepere, devotament și profesionalism, a fost un om deosebit, așa cum de altfel este educat să fie un militar", declara ministrul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
1 -1
Emanoil Constantin Untu
17 Mar 21:42
5 Negri de veselie????? Nu trebuie sa bucure totii de moarte cuiva ca atrage ghinionul!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?