Fostele glorii din Ghencea îl susţin pe Hagi

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Fotbal intern


Jignit şi umilit de patronul său, Gheorghe Hagi este susţinut de toată lumea fotbalului. Pe lângă vechi colaboratori sau colegi de echipă, Hagi a fost încurajat chiar şi de cei la Cluj, rivalii Stelei în campionat.

Gabi Balint, fostul coleg de la Steaua şi secundul său la Timişoara, crede că Hagi a luat cea mai bună decizie când a hotărât să continue la Steaua. Balint e sigur că tehnicianul stelist va avea susţinerea totală a publicului din Ghencea.


"Lumea condamnă pe cine trebuie să condamne, după toate acestea, aşa că eu nu cred că Hagi are de pierdut ceva", a spus Balint. Fostul stelist a afirmat apoi că cel care va avea de pierdut din tot acest conflict va fi doar finanţatorul Becali. "E aiurea, oricum a dat urât, şi n-a făcut altceva decât să se întoarcă contra lui aceste declaraţii. Aşa consider eu, că toată lumea l-a condamnat. Nu poţi să faci aşa ceva, să încerci să umileşti un om care, vorba lui Meme Stoica, e probabil cel mai mare stelist dintre toţi", a încheiat Balint.

Foştii stelişti Ilie Dumitrescu şi Emerich Ienei au urmărit cu sufletul la gură deznodământul conflictului şi au rămas stupefiaţi să vadă că atacurile lui Becali nu s-au încheiat.

"Eu respect decizia lui Hagi, dar nu ştiu dacă a procedat bine sau nu", a spus Ilie Dumitrescu. "E păcat că se întâmplă aşa ceva şi cu asta gata", s-a rezumat să spună Ienei.

Surprinzător, în sprijinul lui Hagi a sărit au sărit tocmai adversarii săi de săptămâna trecută.

"Eu aşa văd situaţia de acolo...Hagi este rege şi nu are palat, iar Gigi are palat şi nu este rege", a punctat Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj.print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?