Fost președinte al Curții de Apel Timișoara, numit secretar de stat în Ministerul Justiției

 

Lidia Barac, fost președinte al Curții de Apel Timișoara, a fost numită secretar de stat în Ministerul Justiției. Lidia Barac a mai fost secretar de stat între aprilie 2010 și iunie 2012, când ministru al Justiției era tot Cătălin Predoiu.

Lidia Barac, fost președinte al Curții de Apel Timișoara, a fost numită secretar de stat în Ministerul Justiției. Fosta judecătoare a mai fost secretar de stat în acest minister timp de doi ani, în perioada 2010-2012, tot în mandatul lui Cătălin Predoiu.

Fosta judecătoare a fost numită secretar de stat în Ministerul Justiției în urma unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban. Decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Potrivit CV-ului său, Lidia Barac, în vârstă de 62 de ani, a fost președinte al Curții de Apel Timișoara în perioadele 1 mai 2006 - 7 aprilie 2010 și 29 iunie 2012-31 decembrie 2014. Ea a lucrat ca judecător, începând din 1992, la Curtea de Apel Timişoara, Tribunalul Caraş-Severin și Judecătoria Reşiţa.

Lidia Barac a mai fost secretar de stat între aprilie 2010 și iunie 2012, când ministru al Justiției era tot Cătălin Predoiu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?