Fost ministru al Justiției, reacție după adoptarea moțiunii: "O zi bizară pentru democrație"

 

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună consideră că ziua în care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură a PSD a fost una "bizară pentru democraţie". 

"Bon, ne-am liniştit, moţiunea a trecut. Putem acum promova noua biblie cunoscută şi sub numele de program de guvernare, cu misionari mai buni şi mai temători de domnul care a scris-o. Mă întreb ce simt de fapt miniştrii din Guvernul Grindeanu care se vor regăsi în noul Cabinet, după ce Parlamentul a decis că sunt neperformanţi. Aştept pragul la abuz şi sugerez să fie un milion de euro. Sau multiplu, să nu ne încurcăm la calcule şi să încărcăm instanţele. A, şi să dăm liber la mandate de premier oricărui condamnat, indiferent de infracţiune, ca să nu fie discriminare. (...) O zi bizară pentru democraţie", a scris Raluca Prună, miercuri, pe Facebook. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?