Fost director general al Romgaz, declarat de ANI în conflict de interese

 
Fost director general al Romgaz, declarat de ANI în conflict de interese
Fost director general al Romgaz, declarat de ANI în conflict de interese

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea cercetării lui Marcel Piteiu, fost director general al Romgaz, pentru săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese și fals în declarații.

Potrivit unui comunicat al ANI, în calitate de director general și reprezentant al SNGN Romgaz SA Mediaș, Marcel Piteiu a încheiat și semnat, în perioada 2009 — 2011, opt contracte de sponsorizare în valoare totală de 12.069.000 lei (aproximativ 2.850.000 euro) între Romgaz (în calitate de sponsor) și Clubul Sportiv "Gaz Metan" Mediaș (în calitate de beneficiar).

Marcel Piteiu deține, în clubul respectiv, calitatea de membru al Consiliului Director, ptorivit agerpres.ro.


De asemenea, întrucât Marcel Piteiu nu a menționat în declarațiile de interese depuse în perioada 2011 — 2012 funcția de membru în Consiliul Director al Clubului Sportiv "Gaz Metan" Mediaș, au rezultat indicii privind săvârșirea de către acesta a infracțiunii de fals în declarații.

Piteiu a deținut funcția de director general al Societății Naționale de Gaze Naturale "Romgaz" SA Mediaș în perioada ianuarie 2009 — ianuarie 2012.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?