Folosești Facebook sau Instagram zilnic? E șocant ce spune asta despre personalitatea ta

Publicarea de fotografii pe rețelele de socializare Instagram și Facebook reflectă o nevoie permanentă de confirmare a calităților utilizatorului, aratp un studiu recent al psihologilor. Studiul a fost efectuat pe 10.000 de tineri. 64% din ei consideră că Instagram este rețeaua pe care au cont cei mai narcisiști utilizatori, urmată de Snapchat, Twitter și Facebook.

Like-urile adunate de pozele publicate pe rețelele de socialiare substituie cu succes realizările din viața reală, spun psihologii.

De altfel, această apreciere cuantificată în ”like-uri” este și motivul pentru care cei mai mulți utilizatori publică fotografii cu ei. 78% din tinerii intervievați au mărturisit că ei, sau cunoștințe de-ale lor, au șters poze pentru că nu primiseră un număr prea mare de like-uri, conform elitedaily.com.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?