Florin Cîțu îl avertizează pe Orlando Teodorovici: ”O să ajungi lângă Dragnea!”

 
Photo Octav Ganea - Inquam
Photo Octav Ganea - Inquam

Liderul senatorilor PNL - Florin Cîţu susține că are o surpriză pentru ministrul de Finanţe, Orlando Teodorovici, care îl va trimite în puşcărie alături de fostul său şef de partid, Liviu Dragnea.

Florin Cîțu îl avertizează pe Teodorovici, după ce ministrul Finanțelor a propus printr-un proiect de lege ca aceia care nu îşi plătesc taxele să fie pedepsiţi cu închisoare de la 1 la 6 ani.

”Teodorovici, bichonul Vioricai, va baga la puscarie daca nu va platiti taxele.

El si gasca lui din infractori de unde sa mai fure daca voi nu le dati bani?

Teodorovici a facut proiectul de lege si pe el s-a exclus. Doar pe voi va baga la puscarie.

Despre datoriile lui la buget Orlando ne spuna ca: "O să plătesc în funcţie de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităţi, ca să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă daţi seama că nu stăteam să plătesc penalităţi aiurea"...

Orlando am o MEGA surpriza pentru tine. O sa ajungi langa Dragnea, dar nu pentru ca nu ti-ai platit taxele. Alta ilegalitate. Voi prezenta totul intr-o conferinta de presa saptamana viitoare, a scris, pe Facebook, Florin Cîțu.

Orlando Teodorovici a depus la Senat o inițitivă legistativă care propune pedeapsa cu închisoarea pentru datornici, atât persoane fizice, cât şi juridice. Cuantumul pedepsei este de la 1 la 6 ani.

„Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 an la 6 ani reţinerea şi neplata, încasarea şi neplata, ori, după caz, nereţinerea sau neîncasarea, în cel mult 30 zile de la termenul scadent prevăzut de lege, a impozitelor şi/sau contribuţiilor prevăzute în anexa la prezenta lege”, se arată în proiectul depus de Teodorovici la sfârșitul săptămânii la Senat.  


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Florin
16 Sep 16:21
Cîțu este un dement scăpat de la spitalul de nebuni.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?