Florin Călinescu, veste incredibilă în penultima zi a anului. Cum vrea să schimbe macazul

 
Florin Călinescu
Florin Călinescu

Florin Călinescu şi-a pus problema, în penultima zi a anului, dacă este cazul să schimbe macazul sau nu. Ce înseamnă asta? Că vedeta de la Pro TV vrea să intre în politică. Actorul doreşte să înfiinţeze un nou partid.Florin Călinescu a explicat că nu face acest lucru dintr-un orgoliu personal.

"La mulţi ani! Vă mulţumesc frumos, dragii mei. Sper că sunteţi şi dvs OK, sănătoşi. O să încerc să fiu cât mai eficace. Ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat, cu drumeţi de toate felurile. Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim de un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, pentru că loc de întoarcere nu mai există. Mă gândesc serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi.

Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi de acord cu aşa ceva, pentru că singur nu fac nici cât o ceapă degerată. Sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare. O să luăm câte o temă începând cu anul viitor, pe care s-o dezbatem punctual. Celor care aţi fost oaspeţii mei pe această pagină, vă mulţumesc frumos încă o dată. Sper să petreceţi cumpătat. Se cade să fim mai cumpătaţi faţă de alţii. Multă sănătate vă doresc. Dacă am certitudinea că dvs doriţi ca eu să schimb macazul, o să-l schimb fără niciun fel de problemă. N-o să-mi fie foarte uşor, dar cu siguranţă o s-o fac. Multă sănătate şi cu Dumnezeu înainte. La mulţi ani şi să ne vedem pe 2019! Numai bine!", a spus Florin Călinescu într-o sesiune LIVE pe Facebook.

Citiţi şi:

Florin Călinescu, anunţ crunt: pe cine şi-a adăugat Dragnea pe "coliva guvernării"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?