Florin Călinescu are un mesaj dramatic pentru români, din cauza guvernării PSD

 
Florin Călinescu
Florin Călinescu

Florin Călinescu a vrobit la radio RFI despre divizarea din societatea românească, o divizare care a intervenit din cauza guvernării PSD.Actorul Florin Călinescu a spus că "oamenii care ridică săli întregi în picioare au devenit actorași în ochii PSD".

"În momentul actual, partidul sau coaliția aflată la guvernare a reușit să polarizeze ca niciodată după 30 de ani societatea românească, după un principiu străvechi al partidului: cine nu-i cu mine e împotriva mea. Există o echipă de fideli, care merg înainte cu conducătorul lor, pe niște principii foarte simple, mercantile în general, pentru securizarea și sporirea unor averi și pentru asigurarea libertății depline din punct de vedere juridic.

Povestea asta o suport și eu din când în când, ca argument comparativ sau calitativ, actorașul, adică în momentul în care oameni care ridică săli întregi în picioare devin actorași, adică ceva promiscuu și cu o conotație destul de negativă. De parcă în partea aialaltă sunt inginerași sau profesorași sau avocăței sau tehnicieni dentari sau medicuți și așa mai departe. Lucrurile sunt simple, oricine are conștiință face ceea ce trebuie să facă societatea", a spus Călinescu pentru sursa amintită.

Florin Călinescu l-a ironizat pe Liviu Dragnea: "Liviu Dragnea este probabil cea mai săracă figură a partidului respectiv sau a Puterii actuale, pentru că el în sine nu produce gândire sau discurs, i se sugerează, dacă vreți, cam ca și doamnei prim-ministru, dar cei care-i sugerează sau îi însăilează aceste discursuri sunt acoperiți ușor de o miștocăreală total neproductivă, pentru că sare de la aprozare la napolitane, am văzut, sare de la statul paralel, Soros, până la masoni, un amestec semantic total papagalicesc, neproducând însă absolut nimic coerent pentru o societate aflată în derivă, nu credeam că o să spun asta după 30 de ani și fără nici o perspectivă adevărată din punct de vedere economic.

Puterea nu este speriată de puterea străzii în acest moment. Singurii care mai pot să facă ceva și se vede vizavi de OUG 114 și altele sunt entitățile europene, care au pârghii suficient de puternice pentru a mai ține în frâu atitudinea dictatorială a actualei Puteri".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
vlad
13 Mar 07:04
venit din strafundurile securistice, polarizat de necazuri familiale, uzat de banalitatile alegerilor mioritice, urnit de orgoliul esecului, aspru incercat de probleme de semantica, se da urmatoarea problema: calinescule, poti s-o soogi fara s-o uzi? la tine totul e posibil.
Răspunde
0 0
Toti comediantii dau sfaturi guvernului ,sau numai compradorii ?
13 Mar 05:27
Dl Dragnea este ,poate,singurul care mai spune niste realităti dramatice,cum ar fi intrarea noastra în UE s-a transformat dintr-un parteneriat egal si activ,intr-o subjugare natională.Dl actorasi, cum se dunumeste autorul ,nu poate intelege ceva,citind dintr-un tratat sau conventie,asa ca il rog sa ceara unui coleg avocat sa ii indice textul din trataul de aderare,care ii dă dreptul lui Timmermans sa nea lectii de cum sa legiferăm.Si cine ne obligă să aceptăm înjosirea țării ,pentru ca sunt oameni ca autorul si ca mine,care ne bucurăm ca îl critica pe Dl Dragnea.Fiti sigur,daca ar fi un om fără idei și fara acțiune,dl Dragnea ar fi ignorat ca dl Crin Antonescu.Dar ar trebui mai multă acțiune,căci statul nu e club de dezbatere,el impune vointa prin lege.Cât e la putere,când vor veni hashtagii,o pot schimbaîntr-o noapte sivor construi strazi in loc sa crească salariile la oameni,că ei nu trăiesc din asta,au averile lor,ca orice comprador de dreapta.
Răspunde
0 0
Alexandru
12 Mar 23:53
Hazna dem...! Singura solutie e un vot masiv, frate! Noi ne- am hotarat deja! Si nu mergem cu partidele tradiționale !
Răspunde
0 0
Hazna dem...
12 Mar 20:45
Marea problema a gastii actuale este ca in paranoia lor se considera un fel de aristrocrati subtili si uita ca sint PLATITI de poporul care asteapta ca ei sa MUNCEASCA pentru a le crea oportunitati de a ramine in tara. De fapt gasca bugetara viseaza sa isi treaca pe declaratia de avere inclusiv tara in sine in timp ce cei care PLATESC sa devina niste slugi obediente fara vointa !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?