Florian Coldea, întâlniri de taină în parcări subterane

 

Florian Coldea, fostul prim adjunct al SRI, își stabilește întâlnirile importante prin parcările subterane ale unor ”mini-mall”-uri din zona de Nord a Capitalei.

Informația a fost prezentată de jurnalistul Cătălin Tache, în ziarul Național. Acesta spune că generalul Coldea își pune întâlnirile de taină la ore cât mai matinale, atunci când spațiile comerciale nu sunt foarte frecventate.

Teama lui Coldea ar veni din faptul că roata s-a întors și, acum, el este cel filat de servicii, mai scrie editorialistul.

"În loc să se retragă liniștit la vila din La Roquebrune Cap Martin de pe Coasta de Azur sau barem să-și soarbă liniștit cafeaua la obișnuita-i locație de pe strada Iancu Nicolae, la un pas de vila închiriată din Pipera, ditamai generalul Coldea a ajuns să-și pună întâlnirile de taină prin parcările subterane ale unor "mini-mall"-uri din zona de Nord a Capitalei! Și asta la ore cât mai matinale, când spațiile comerciale nu sunt foarte frecventate sau nici măcar deschise, pentru a putea fi astfel depistate mai ușor urmele unui eventual filaj... Măsuri contrainformative învățate poate de la fostul său subaltern Sorin Cosma, "Păluga" care a condus Brigada Antitero și a ajuns acum consilierul lui Mugur Isărescu "bântuind" la rândul său mall-urile de unul singur, în trening, doar la ora deschiderii", a scris jurnalistul pe National.

Mai multe aiciAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Fratilor, sunt ingrozit,
25 Oct 23:41
ma bantuie Coldea asta! Am ajuns sa cred ca este alfa si omega in Romania, ce Romania?, in Univers. Astept o Biblie in care Coldea faureste lumea in doua zile si jumatate ca, de!, a mai baut si el un Neumarkt, pentru barbati puternici. Altfel, sunteti penibili, cu Gusa al vostru... si cu manipularea asta de doi lei.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?