"Fixeur", regizat de Adrian Sitaru, propunerea României pentru Oscar

"Fixeur", regizat de Adrian Sitaru, propunearea României pentru Osc
"Fixeur", regizat de Adrian Sitaru, propunearea României pentru Osc

Regizorul Adrian Sitaru prezintă propunerea României la Premiile Oscar. Filmul său, "Fixeur", a fost ales de critica de specialitate din ţara noastră pentru a fi înscris la categoria "Cel mai bun film într-o limbă străină". Producţia "Fixeur" a fost ales de o comisie a Centrului Naţional al Cinematografiei. Pelicula lui Adrian Sitaru transpune povestea unui jurnalist care anchetează cazul unei prostituate minore repatriată din Franţa, după ce a căzut victimă traficului de persoane.

Co-scenaristul Adrian Silișteanu susţine că subiectul este inspirat dintr-o experienţă proprie, de pe vremea când acesta lucra în presă.

Dintre toate propunerile primite, Academia Americană de Film va selecţiona un număr de cinci filme, urmând ca doar unul dintre acestea să fie premiat în data de 4 martie 2018, la Los Angeles. 

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?