Firea, detalii explozive din PSD. Dragnea, deturnări de fonduri de milioane de euro

 
Firea, detalii explozive din PSD. Dragnea, deturnări de fonduri de milioane de euro
Firea, detalii explozive din PSD. Dragnea, deturnări de fonduri de milioane de euro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că liderul PSD, Liviu Dragnea, folosește banii pe care Guvernul îl alocă partidelor politice pentru a face sondaje de opinie.Gabriela Firea a mai declarat că sondajele din interiorul partidului sunt „măsluite” de către colegi din partid pentru a-l pune într-o lumină bună pe Liviu Dragnea.

„Tot timpul se realizează sondaje și domnul Dragnea, din cele 20 de milioane de euro pe care le primește partidul de la stat, subliniez, sunt bani publici care vor fi controlați. Avertizez pe această cale pe cei care cred că acele sume pe care le primesc partidele de la Guvern, deci de la bugetul statului, sunt bani pe care pot ei să îi cheltuie pe lucruri care nu se încadrează a fi eligibile (...) și nu vreau să spun mai mult de atât. Știu mai multe, dar nu vreau să spun. Nu este treaba mea. Vor deconta fiecare leu cheltuit altfel decât este legal, cheltuieli eligibile din acei bani, normal, și acest lucru este cât se poate de corect, se realizează și cercetări științifice pe care domnul Dragnea nu vrea să le vadă în realitatea lor și avem colegi care le măsluiesc”, a declarat Firea, la sâmbătă, la un post TV.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
liviu
12 Nov 03:28
firea daca-si da demisia adio primaria capitalei! sulea o mai voteaza. PSD a pus-o la capitala, ea vrea mai mult. face tot posibilul sa scape de PSD si nu va putea. asta e viata!
Răspunde
0 0
jack
11 Nov 16:35
madam firea sa faca plingere penala împotriva lui dragnea sau a psdului si cine este vinovat sa raspunda in fata legii. Sau poate mai stii, sttul lui dragena se autosesizeaza!!!
Răspunde
0 0
Statul Paralel
11 Nov 12:02
Noi cei din statul paralel ROMANIA vrem sa aflam cind scapam de statul p$d si daca scapam sanatosi !!!?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?