Finanţele pregătesc pensii speciale pentru vameşi

 

Ministerul Finanţelor pregăteşte un proiect de lege pentru a acorda pensii speciale vamesilor, susţine fostul şef ANAF Gelu Diaconu. O astfel de pensie ar urma să fie egală cu 80% din cea mai mare medie pe 12 luni, realizată în ultimii zece ani de activitate.

"Că pensiile speciale au devenit o piatră de moară legată de gâtul bugetului de stat o recunosc până şi unii dintre oficialii PSD. Degeaba! Dragnea, Vâlcov şi Orlando nu se opresc din misiunea de a nenoroci finanţele României şi de a mitui electoratul," scrie Diaconu.

"Aşa că, dacă e bal, bal săa fie: hai să dăm tuturor funcţionarilor publici pe care-i are statul, oricum în număr cu mult peste necesar, pensii speciale! În acest timp, cei care lucrează în economia reală trag din greu pentru electoratul mituit pe bani publici de PSD," mai afirmă fostul şef ANAF.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
19 Jul 11:25
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nu mai aveti frane? Opriti porcaria asta cu PENSII SPECIALE. Ati inebunit 100%
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?