FINALA MASTERCHEF. Primii NERVI la PROBA SURPRIZĂ la care CONCURENŢII gătesc pentru VEDETE

MASTERCHEF
MASTERCHEF / FOTO: Facebook.com/Masterchef

FINALA MASTERCHEF. Şase concurenţi vor să câştige marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de Masterchef. Fiecare dintre ei a avut o zi întreagă de gătit -cu ajutorul foştilor concurenţi- la un restaurant, surpriza fiind că vor găti pentru aproximativ 30 de vedete.

FINALA MASTERCHEF. Chef Scărlătescu a încercat să-l liniştească pe Nicuşor, care îşi pierduse o tigaie, care fusese "împrumutată" de un alt concurent, spunându-i: "Gândeşte-te la mine cât baţi carnea".

Nini a comentat incidentele din bucătărie: "Sincer, nu-mi place de Nicuşor deloc. El se duce şi bagă toate ustensilele, fără să-i pese de ceilalţi, pentru el".

Laura a fost cea care i-a ars, din greşeală, atât pe Chef Scărlătescu, cât şi pe Mihai, provocând o explozie de ţipete.

"Viaţa în bucătărie e ca în armată. Cel mai mare în rang are dreptul să ţipe, cel mai mic doar dreptul să execute", spune Chef Florin Dumitrescu.

Şase concurenţi se luptă, marţi, pentru finala MASTERCHEF şi pentru marele premiu: Ana Rotaru, Mihai Toader, Aida Parascan, Nicuşor Coroamă, Maria Pop şi Alexandru Hora.

MASTERCHEF 2013.  Ultimii şase concurenţi rămaşi în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de "Master Chef" vor deschide seara cu o probă în deplasare, la un restaurant din Capitală. Ana, Alex, Nicuşor, Mihai, Maria Pop şi Aida au primit săptămâna trecută sarcina de a-şi alege fiecare câte două ajutoare în bucătărie, dintre concurenţii acestui sezon eliminaţi până acum, pentru a putea astfel duce la bun sfârşit proba din restaurant.

 
Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?