Finala Asia Expres. Câștigătorii: „Așa arată 30.000 de euro și sunt ai voștri!”

Finala Asia Expres! Aventura „Asia Express” a ajuns la final! Ana și Raluka au câștigat marele premiu! „Așa arată 30.000 de euro și sunt ai voștri”.Finala Asia Expres. Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea ,,Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri, doar două echipe au ajuns în marea finală!

A fost o confruntare ce a testat răbdarea și curajul celor două echipe. Liviu și Andrei Ștefănescu au demonstrat că nu se lasă ușor învinși, iar Ana și Raluka au depășit orice obstacol în cursa finală de la „Asia Express”.

Finala Asia Expres. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor.

Marea finală „Asia Express”, un drum anevoios către premiul de 30.000 de euro!

Probele grele la care au fost supuși concurenții în cea mai importantă etapă de la „Asia Express” au testat imaginația, abilitățile de comunicare, curajul, dar mai ales ambiția!

Finala Asia Expres. Au căutat indiciile cheie, în forma emblematică a dragonului, dar au și învățat cum se face masajului thailandez, cea mai renumită tehnică terapeutică. Pe drum, echipa formată din Liviu și Andrei au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de victorie!

O altă probă la care au fost supuși concurenții a fost Ruleta Deliciilor, unde echipa formată din Ana și Raluka au avut parte de o experiență greu de uitat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?