Filosoful Mihai Şora a împlinit vârsta de 102 ani

 
Filosoful Mihai Şora a împlinit vârsta de 102 ani
Filosoful Mihai Şora a împlinit vârsta de 102 ani

Filosoful și eseistul român Mihai Șora împlinește astăzi (7 noiembrie) 102. Este foarte iubit de tineri care s-au obișnuit să îl vadă în Piața Victoriei la protestele împotriva deciziilor controversate ale Guvernului.Mihai Şora împlineşte astăzi vârsta de 102 ani. Este un participant obişnuit al protestelor din Piaţa Victoriei, omul căruia protestatarii i-au declarat că îl iubesc printre ropote de aplauze. Filosoful a fost recompensat la începutul lunii octombrie, la Bruxelles, cu titlul „Cetăţeanul European 2018”, decernat pentru rolul său activ în societate şi pentru apărarea valorilor europene.

Presa franceză scria în vara acestui an că Mihai Şora a  devenit în câteva luni „portavocea mobilizării societăţii civile" împotriva „abaterilor“ guvernării din România. Cu pălărie neagră, haine sobre, el luptă alături de mulţimea care acuză puterea din România că vrea să pună lacăt justiţiei. Politicos, se înclină de fiecare dată când un manifestant vine să-i strângă mâna, scria AFP.

Sursa: click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Brigitta
07 Nov 20:42
“Cu mâine zilele-ţi adaogi,
Cu ieri viaţa ta o scazi
Şi ai cu toate astea-n faţă
De-a pururi ziua cea de azi.”

Mihai Eminescu


Respect,admiratie si sincere urari de bine si sanatate!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?