Filmul scandalului în care a fost implicat Rareş Niculescu

foto: informatiacluj.ro
foto: informatiacluj.ro
Camerele din local au surprins bătaia în care a fost implicat europarlamentarul Rareş Niculescu, desemnat purtător de cuvânt al Guvernului. La începutul filmului, Niculescu apare în interiorul clubului vorbind la telefon. Această imagine contrazice afirmaţiile europarlamentarului care a susţinut că a fost luat la bătaie în momentul în care vroia să intre în local.


Rareş Niculescu a recunoscut că a consumat o bere înainte de incident. Acesta i-a acuzat pe agenţii de pază că l-au agresat fără motiv.  Mai mult, Niculescu  a anunţat pe siteul său că va depune plângere penală pentru abuz în funcţie împotriva echipei de jandarmi care a intervenit şi împotriva agenţilor firmei de pază a localului. Unul dintre prietenii care îl însoţeau, şi care ar fi avut de suferit mai mult de pe urma incidentului, a obţinut şi un certificat medico-legal. 

Rareş Niculescu, desemnat drept purtător de cuvânt al Guvernului,  a spus că va lua în calcul, în următoarea perioadă, inclusiv poziţia sa în cadrul Guvernului, după incidentul în care a fost implicat la Cluj, la finele săptămânii trecute.

Avocatul lui Rareş Niculescu a declarat la Realitatea TV că este prima dată când vede aceste imagini şi nu reuşeşte să îl identifice pe clientul său.

Imaginile au apărut pe site-ul Gardianul.ro

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?