Filmul care înfurie pe oricine: român "încurajat" să se sinucidă de trecători, în Marea Britanie

 

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din România a rămas fără adăpost și deja de două săptămâni trăiește în stradă. Într-un moment de disperare, acesta s-a urcat pe Podul Pero din Bristol, Marea Britanie, protestând și amenințând că se aruncă în apă dacă nu i se rezolvă situația locativă.
separator.

Românul a fost protagonistul unui incident revoltător, în Marea Britanie. Imaginile în care bărbatul amenință că se sinucide, iar martorii îl încurajează de pe margine, au provocat indignare în presa din lumea întreagă.

Adunați ca la spectacol, trecătorii aplaudă și chiar numără, indiferenți la drama omului. „Sari, sari, sari”, se putea auzi strigându-se din mulțime.

Nelu Iordache, tată a doi copii, a spus că s-a urcat pe pod pentru a protesta și că este o persoaă onestă.

„Asta este viața mea. Vreau doar să fiu ajutat, nu mi-am dorit să am asemenea probleme. Azi am venit să protestez pentru că sunt o persoană cinstită”, a declarat el.

Românul lucrează în Bristol și de două săptămâni a ajuns pe străzi din cauza unei neînțelegeri cu proprietarul locuinței unde stătea cu chirie. S-a urcat pe pod în semn de protest, pentru a atrage atenția asupra situației dramatice în care se află.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Avon și Somerset a condamnat comportamentul și comentariile celor care s-au strâns să asiste la incident, asta în timp ce ofițerii încercau să rezolve situația.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?