Filme patriotice în grădinițele din Ungaria, noul proiect al lui Viktor Orban

 
Viktor Orban, pentru a patra oară premier
Viktor Orban, pentru a patra oară premier

Guvernul ungar a alocat 500 de milioane de forinţi pentru educarea copiilor de grădiniţă la un comportament mai patriotic, informează Heti Vilaggazdasag, preluat de Rador.Guvernul ungar a alocat 500 de milioane de forinţi pentru educarea copiilor de grădiniţă la un comportament mai patriotic, informează Heti Vilaggazdasag, preluat de Rador.

Astfel, prin realizarea unor filme de scrut metraj va fi stimulat ataşamentul faţă de pământul natal şi a unei conştiinţe naţionale sănătoase a copiilor de grădiniţă, informează într-un comunicat Ministerul ungar al Resurselor Umane.

În programul pentru educarea copiilor la grădiniţă vor fi incluse basme populare, poezii, jocuri populare păstrătoare de tradiţie şi cântecele populare.

Educarea naţională mai profundă va fi lansată în septembrie în gădiniţele din Ungaria. Acest program va contribui la întreţinerea relaţiilor cu grădiniţele maghiare de dincolo de graniţele Ungariei, se mai arată în comunicat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?