Filmarea care a înfricoşat internetul: cum arată o pădure bântuită.Totul e real, explicaţia e simplă

 

Un bărbat a surprins în imagini şi a postat pe internet un fenomen care a inflamat imaginaţia internauţilor şi, pe unii dintre ei, i-a înspăimântat.

Imaginile au fost filmate în timpul unei plimbări în pădurea Apple River, din Nova Scoţia. Se poate observa cum pământul acoperit de frunze şi muşchi pe care păşeşte bărbatul se mişcă în sus şi în jos, încet, părând că pământul respiră adânc. Postat pe internet, filmul i-a făcut pe mulţi să creadă că este vorba despre o pădure bântuită.

În realitate, imaginile au devenit virale şi au folosit pentru a explica un fenomen natural, conform CBC News: fenomenul prin care pare că pădurea respiră este, cel mai probabil, cauzat de rădăcinile care se află aproape de suprafaţa solului, care are o structură mai puţin compactă şi care sunt puse în mişcare în momentul în care copacii se mişcă, din pricina vântului.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?