Filialele PNL Dolj şi Vrancea îl susţin pe Iohannis la Prezidenţiale

 
Iohannis
Iohannis

Filialele PNL din Dolj şi Vrancea au adoptat rezoluţii pentru susţinerea lui Klaus Iohannis pentru a fi desemnat la alegerile prezidenţiale, iar PNL Argeş menţionează că, în privinţa Preşedinţiei României, candidatura trebuie să fie asumată de un liberal desemnat în urma unor sondaje de opinie.

Mai multe filiale ale PNL au transmis luni comunicate de presă în care prezintă deciziile adoptate în cadrul Delegaţiilor Permanente Teritoriale.

Astfel, PNL Vrancea a anunţat că Delegaţia Permanentă a organizaţiei a decis sâmbătă susţinerea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL de la sfârşitul lunii iunie pentru a candida la funcţia de preşedinte al României. Liberalii vrânceni au hotărât şi susţinerea propunerii de aderare a PNL la familia popularilor europeni.


De asemenea, PNL Dolj a anunţat că, potrivit rezoluţiei adoptate la Delegaţia Permanentă Teritorială, liberalii doljeni propun desemnarea lui Klaus Iohannis în calitate de candidat al PNL pentru funcţia de Preşedinte al României. "PNL Dolj susţine candidatura domnului Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Naţional Liberal din 27-28 iunie 2014. Considerăm că această candidatură reprezintă cea mai bună soluţie pentru PNL în momentul politic actual pentru păstrarea unităţii partidului, pentru imaginea PNL şi pentru atingerea obiectivelor din anul politic 2014", se mai arată în rezoluţia organizaţiei. Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Dolj a aprobat totodată afilierea Partidului Naţional Liberal la PPE şi fuziunea PNL-PDL.
PNL Argeş a precizat că Delegaţia Permanentă Teritorială a organizaţiei, întrunită duminică, a decis susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul din 27-28 iunie. "În ceea ce priveşte preşedinţia României, candidatura trebuie să fie asumată de un liberal desemnat în urma unor sondaje de opinie", se menţionează în comunicatul filialei. În cadrul şedinţei de la PNL Argeş, s-a mai votat fuziunea prin absorbţie cu PDL, "iar marele partid de dreapta format în urma acestui proces să se numească Partidul Naţional Liberal". Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Argeş a votat, de asemenea, afilierea PNL la PPE.

La rândul său, Delegaţia Permanentă a PNL Brăila a aprobat, cu 109 voturi "pentru" şi un vot "împotrivă", fuziunea PNL cu PDL, cât şi afilierea PNL la Partidul Popular European, conform unui comunicat transmis luni.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -1
VRAJEALA
17 Jun 08:18
Este o vrajeala pe tipar securist . Nici un liberal vechi din teritoriu nu vrea sa auda de acest j e g flamand de neamt ce nu are nici o treaba cu PNL-ul . Astia de la filiale sunt toti slugoii lui antonescu .
Răspunde
0 -2
marius
17 Jun 08:46
2 Va este frica de neamt sugative bugetare ? Cu cat teama este mai mare cau atat sansele nematului cresc . Uite numai vreau sa aleg romi , rusi ,evrei presedinti vreau sa aleg un neamt . Va este teama ca in Romania se va instaura ordinea prin cresteerea influnetei germane ? Ajunge cu dominatia orientala .
1 -1
VRAJEALA
17 Jun 08:14
Este o vrajeala pe tipar securist . Nici un liberal vechi din teritoriu nu vrea sa auda de acest j e g flamand de neamt ce nu are nici o treaba cu PNL-ul . Astia de la filiale sunt toti slugoii lui antonescu .
Răspunde
1 -1
marius
16 Jun 22:46
Pentru ca Basescu , Voiculescu si Ponta il ataca murdar chita pe Johhanis o sa il,votez . Uite dupa ce m-am uitat pe antena 3 de ciuda nu vreau sa aud nimic despre alti candidati . Johhanis
Răspunde
1 -1
normal
17 Jun 08:17
2 Tu l-ai votat si pe basescu pe care-l laudai de zor aici . Neamtul are multe afinitati cu basescu .
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?