Festival pe Facebook de ziua lui Dragnea. Ode de la partid, bășcălie de la comentatori

 

Ziua lui Liviu Dragnea este sărbătorită așa cum se cuvine pe Facebook, unde filialele de partid postează ode pentru conducătorul iubit, iar internauții aruncă ironii și urări deloc frumoase șefului PSD.”Cu prilejul zilei de naștere a domnului președinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională. Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră considerație și de a-i adresa un călduros "La multi ani!".”

Această urare postată de PSD Mehedinți s-a viralizat pe Facebook, unde oamenii au folosit-o pentru a demonstra ceea ce, spun ei, este obediența partidului și pentru a explica celor mici cum se făceau urările pe vremea ”conducătorului iubit”, Nicolae Ceaușescu.

Comentatorii nu s-au sfiit de altfel să își lase părerea chiar la postarea cu pricina. ”La mulți ani cu executare”, a scris un om, cu referire la posibila condamnare a lui Dragnea.

”Popoooorul, Ceauseeescu, Roooomaaaniaaaa”, a scris altul, cu aluzie spre vremurile de dinainte de 1989.

”La Jilava se organizeaza niste petreceri de aniversare fabuloase!”, a mai scris un al treilea.

Urări au venit și de la PSD Teleorman, ”de-acasă de la domnul președinte”. 

”La mulți ani, domnule președinte! LA MULȚI ANI, DE-AICI, DE-ACASĂ! Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)!Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară!”, au scris cei de la Alexandria.

Spre deosebire de colegii de la Mehedinți, pesediștii din Teleorman au fost mult mai selectivi cu comentatorii, iar cei critici au fost cel mai probabil șterși, astfel că în comentarii a rămas doar un lung șir de urări de bine.

Au fost însă multe filiale care nu s-au ostenit să posteze ceva referitor la ziua lui Liviu Dragnea. La Brăila, spre exemplu, unul dintre județele în care membrii PSD nu îl mai iubesc așa de mult pe ”domnul președinte”, ultimele postări sunt despre Sfântul Dimitrie și despre Ziua Armatei.

Cât despre PSD București, acesta serbează încă rezultatele obținute de Gabriela Firea în vizita în Tokyo, orașul despre care primarul general spune - și nu în glumă - că poate fi un model pentru București. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?