FERMA VEDETELOR - câștigător. Cine pleacă acasă cu marele premiu

 
Facebook
Facebook
Facebook Facebook

FERMA VEDETELOR - câștigător. Pentru prima oară în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie. FERMA VEDETELOR - câștigător. Cel de-al treilea sezon de la “Ferma vedetelor” s-a filmat în primăvara anului trecut, în județul Sibiu, iar ceea ce vedem acum la televizor sunt, evident, înregistrări. Câștigătorul este păstrat la secret, până la finala de luna viitoare, însă Click! a aflat, în exclusivitate, numele fericitului care va fi mai bogat cu 50.000 de euro.În media s-a tot vehiculat numele lui Cosmin Natanticu, însă iată că adevăratul câștigător este o câștigătoare, scrie click.ro.

FERMA VEDETELOR - câștigător. Este vorba despre Tania Popa. Fanii o pot vedea la Teatrul Naţional, la Teatrul Elisabeta, la Teatrul Metropolis sau la Godot. Actriţa are doi copii, pe Dara, de 18 ani, şi pe Slavic, de 9 ani, iar anul acesta, pe 18 mai, va face cununia religioasă cu alesul ei, Vlaceslav, cu care s-a căsătorit civil acum un deceniu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?