FERMA VEDETELOR 2018: Scandal monstru între doi concurenți

Monica Birladeanu
Monica Birladeanu

FERMA VEDETELOR 2018: Scandal la Ferma vedetelor între Diana Dumitrescu și Andrei Duban, după ce Grațiela, soția actorului, a fost desemnată Fermierul săptămânii de către Rona Hartner.FERMA VEDETELOR 2018: Grațiela a fost desemnată fermierul săptămânii și  a ales doi servitori, pe Diana Dumitrescu și pe Cosmin Natanticu, moment în care s-a declanșat tensiunea în fermă.

FERMA VEDETELOR 2018:  „Pentru Grațiela e și un pic de satisfacție, ea vrea să fie delicată și drăguță, dar nu e. Chiar dacă plec acasă, eu nu las totul la întâmplare. Eu las cărțile făcute pentru mai departe.”, a spus Diana.

FERMA VEDETELOR 2018: Săptămâna aceasta roata s-a învârtit total neașteptat la Ferma Vedetelor. Patrizia Paglieri aștepta cu bagajele pregătite să mearga la duel, doar că Diana Dumitrescu a ales-o pe Narcisa Suciu, cea care de altfel a și învins-o în final, iar actrița a plecat acasă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?