FERMA VEDETELOR 2018. Câștigătoarea a spus ce va face cu banii. Momente emoționante

 

FERMA VEDETELOR 2018. Actrița Tania Popa este câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii Ferma Vedetelor. Ea a anunțat deja ce va face cu suma de 50.000 de euro. FERMA VEDETELOR 2018. „O parte din bani îi voi dona unei fundații care se ocupă de contruirea caselor pentru cei nu au bani. Reține Habitat for Humanity”, a spus câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor” 2018.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

FERMA VEDETELOR 2018.  Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan. Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. În cadrul ediției din 10 mai, Rona Hartner a fost eliminată fără duel, în urma voturilor primite din partea foștilor și actualilor concurenți.
 
În ediția din seara de 16 mai, Vladimir Drăghia și Grațiela Duban au părăsit competiția. După ei, Daniel Iordăchioaie a fost cel eliminat.

FERMA VEDETELOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Reacții după desemnarea finalei "Ferma Vedetelor"

FERMA VEDETELOR 2018: Scandal monstru între doi concurenți

FERMA VEDETELOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Fermierul anului și câștigătorul de la „Ferma Vedetelor” 2018 este actrița Tania Popa

„O premieră absolută: pentru prima dată în istoria emisiunii «Ferma Vedetelor» a câștigat o femeie. Tania Popa pleacă acasă cu troferul de «fermierul anului». Erau 50 de plicuri, dar ea a pus mâna pe cel câștigător – o șansă absolut incredibilă. Tania Popa este prima femeie fermier! Felicitări, Tania!”, a spus Monica Bîrlădeanu, scrie cancan.ro.

Tania Popa a izbucnit în plâns după ce a găsit plicul pe care scria: „Felicitări” și care era semnul că a câștigat premiul de 50.000 de euro.

„Când am intrat la facultate, mi-am făcut un speech pentru când o să câștig Oscarul, dar pentru momentul acesta nu mi-am făcut un speech. Sunt exrem de fericită că mi-am făcut familia mândră, nu pentru că am câștigat concursul. (…). Stând departe de ai mei, mi-am dat seama că îi iubesc enorm și mă declar o femeie fericită”, a mărturisit Tania Popa în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Ce va face Tania Popa cu banii câștigați la „Ferma Vedetelor”

„O parte din bani îi voi dona unei fundații care se ocupă de contruirea caselor pentru cei nu au bani. (…). Reține Habitat for Humanity”, a spus câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor” 2018.

FERMA VEDETELOR - câștigător. Cine pleacă acasă cu marele premiu

FERMA VEDETELOR - câștigător. Cel de-al treilea sezon de la “Ferma vedetelor” s-a filmat în primăvara anului trecut, în județul Sibiu, iar ceea ce vedem acum la televizor sunt, evident, înregistrări. Câștigătorul este păstrat la secret, până la finala de luna viitoare, însă Click! a aflat, în exclusivitate, numele fericitului care va fi mai bogat cu 50.000 de euro.În media s-a tot vehiculat numele lui Cosmin Natanticu, însă iată că adevăratul câștigător este o câștigătoare, scrie click.ro.

FERMA VEDETELOR - câștigător. Este vorba despre Tania Popa. Fanii o pot vedea la Teatrul Naţional, la Teatrul Elisabeta, la Teatrul Metropolis sau la Godot. Actriţa are doi copii, pe Dara, de 18 ani, şi pe Slavic, de 9 ani, iar anul acesta, pe 18 mai, va face cununia religioasă cu alesul ei, Vlaceslav, cu care s-a căsătorit civil acum un deceniu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?